Bemutatkozás

Az Ipari Elektronika Társaság 1988-ban alakult meg oly módon, hogy a Hidroplasztik Kft.-bõl vált ki, amely vízkezelési rendszerek tervezésével és gyártásával foglalkozott. Létrejött új cégünk fõ profilja mérõmûszerek gyártása, vezérlési- és automatizálási rendszerek tervezése, kivitelezése volt.


Az 1990-es évek elején fõleg vízkezelést kiszolgáló mérõmûszereket, vezérlõ berendezéseket gyártottunk. Ekkoriban készült el az elsõ mikrokontrolleres vezérlõnk.


Az 1990-es évek közepétõl a nagyobb automatizálási rendszereket PLC vezérléssel készítjük (OMRON, SIEMENS, ALLEN BRADLEY, UNITRONICS, stb.), melyeket igény esetén számítógépes megjelenítéssel (SCADA), adatgyûjtéssel egészítjük ki.


1995-ben a kereskedelmi részleget leválasztva, a megnövekedett elektronikai és gépészeti munkákra alapozva hoztuk létre a jelenlegi Ipari Elektronika Project Kft-t.


1997-ben építettük meg telephelyünket. Itt találhatók az irodák és a szerelõmûhelyek. A terület nagyfokú bõvítésre ad lehetõséget.
Gyártmányaink jó minõségéért mindig elkötelezettek voltunk és leszünk is. Ma már több ezer mûszerünk, berendezésünk mûködik szerte az országban és külföldön.


Szervízrendszerünk folyamatos rendelkezésre állást biztosít. Sürgõs esetben akár 24 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását, vagy helyszíni kiszállással, vagy pedig általunk kiépített távoli eléréssel.


Az EN ISO 9002-es minõségbiztosítási rendszert 1999-ben kezdtük el bevezetni. 2000 tavaszától megkaptuk a minõsítést, melyet azóta folyamatosan megújítunk. Jelenleg (2014 decemberétõl) a legújabb, MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítvánnyal rendelkezünk.


Fáradhatatlanul törekszünk arra, hogy vevõink igényeinek megfeleljünk, és elvárásaikat maradéktalanul teljesítsük.

Kiemelt ügyfeleink